NOR CURIER 930X122

andreea claudia caval

MISS BOBOC 2011 DE LA „MARIA TEIULEANU” AJUTĂ COPIII ORFANI

Pe lângă faptul că îi place să cânte, să danseze, să pozeze și să facă sport, Andreea Claudia Caval se implică și în proiecte sociale. Andreea este elevă în clasa a XI-a, iar în anul 2011 a câștigat titlul de Miss Boboc al Colegiului Economic “Maria Teiuleanu” din Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

“Îmi place să ajut. M-am implicat în proiecte sociale, în general în proiecte referitoare la copii, copii cu probleme speciale sau fără familie. Fiind sociabilă şi deschisă, oricine mă vede mă place. Mai ales copiii, în rândul cărora mă integrez imediat.”, ne mărturisește eleva.

Printr-un parteneriat pe care liceul la care învață îl are cu o asociaţie din judeţ, Andreea se duce cu daruri la centrul pentru copii din cartierul Trivale și la orfelinate. “Mi se rupe sufletul când îi văd și realizez cât de norocoși suntem cei care avem părinți și tot ce ne trebuie acasă.”, adaugă Andreea Claudia Caval. (Foto: Facebook Caval C.Andreea)

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90