930 x122 grota rece

mars2

Miting al tinerilor pentru Parcul Trivale

Pitesti. 13 iunie 2009. 
Sambata, in Piata Primariei Pitesti mai multi tineri au organizat un miting de protest impotriva defrisarilor si a improprietaririlor făcute ilegal, in Parcul Trivale. Aproximativ 70 de tineri au participat la manifestatie. Ei au scandat lozinci prin care au atras atentia asupra neregulilor prin care mai multe hectare din Parcul Trivale au ajuns la diversi oameni de afaceri care au inceput sau sunt pe cale sa inceapa construirea de cartiere rezidentiale chiar in inima padurii, parc protejat prin lege.
Tinerii au impartit pliante trecatorilor. Dupa mitingul din fata Primariei, grupul s-a deplasat in mars catre Directia Silvica, aflata in parcul Trivale. Actiunea este organizata de Asociatia Fan Club FC Arges, impreuna cu mai multe organizatii de tineret.

mars1stop_defrisare

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90