930 x122 grota rece

spital

Moarte in spitalele argesene!

Anca Alexandrescu, directorul DSP Argeş, a prezentat în faţa primarilor din judeţ deficienţele cu car se confruntă spitalele argeşene, transmise, recent, în grija autorităţilor locale şi judeţene. Ar fi de menţuionat însă că aceste probleme nu au apărut în ultimul an, ci sunt…vechi şi mereu in fata pacientilor si cadrelor medicale.

Astfel, Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş se confruntă cu lipsa secţiei de neurologie în aceeaşi locaţie cu structura UPU, la unitatea de primiri urgenţe încă nu are organizat triajul pacienţilor, personalul este insuficient. Dotările tehnice sunt slabe. De atare, nu există computer tomograf pentru că nu sunt fonduri suficiente. O altă deficienţă a managementului de până la predarea spitalelor care a fost constantată o reprezintă costurile prea ridicate pentru servicii şi utilităţii.
Tot mai mulţi argeşenii îşi abandonează copii în spital
La Spitalul de Pediatrie, la fel ca şi la alte unităţi spitaliceşti, personalul este insuficient. Dar acest spital se confruntă şi cu o creştere a cazurilor sociale generate de abandonul copiilor în spital.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90