New Profesional Consult 930 x 122

aida enache

NUMĂRUL PENSIONARILOR DIN ARGEȘ, ÎN SCĂDERE

Numărul pensionarilor din Argeş este în continuă scădere, dar judeţul încă se află pe unul dintre primele locuri din ţară din punct de vedere al numărului acestora.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

La sfârșitul lunii iulie în Argeș mai erau 158.000 de pensionari. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, numărul pensionarilor a scăzut cu 1.000 de persoane, după cum ne-a declarat Aida Enache, directorul Casei de Pensii Argeș. „Vorbim de toate categoriile de pensionari: cei ieşiţi la pensie la limită de vârstă, anticipat, anticipat parţial, cu pensie de invaliditate, agricultori, dar şi cu pensii de urmaş. În ultima perioadă numărul pensionărilor a mai scăzut.”, ne-a precizat Aida Enache.

Iar dacă ne referim la politica statului privind vârsta de pensionare, vom vedea că numărul pensionarilor va scădea şi mai mult. Asta pentru că vârsta de pensionare va creşte.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90