New Profesional Consult 930 x 122

casa_de_pensii

Nebunie la Casa de Pensii

Pitesti. 14 decembrie 2009.
Nebunie la Casa Judeţeana de Pensii Arges, unde batranii s-au calcat in picioare pentru un bilet de tratament. Timp de opt ore aproximativ 300 de oameni au stat in frig si au indurat temperaturile care au coborat sub 0 grade. Pordind de la un zvon care spunea ca au inceput inscrierile pentru biletele gratuite de tratament, inca de la miezul noptii oamenii au inceput sa se aseze la coada, in fata oficiului pentru pensii si au asteptat sa vina dimineata pentru a putea depune cererile de inscriere. Imbulzeala s-a creat din cauza faptului ca oamenii au crezut ca se va lua in calcul numarul de ordin in momentul in care biletele de tratament vor fi repartizate.
Din pacate, ceea ce nu stiau pensionarii, ori nu voiau sa creada, este faptul ca mai mult ca sigur au stat degeaba ore in sir in frig. Functionarii spun ca legea bugetului pentru asigurari sociale nici nu s-a votat si ca nu stiu deocamdata cand se vor imparti tichetele si nici cate vor fi. Nimeni n-a reusit sa-i convinga pe oameni ca nu a venit inca momentul depunerii de cereri. Asa ca ei totusi le-au scris si le-au lasat acolo, in avans, pentru cand se va aproba bugetul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3