EcoMoto 930×122

banci

NESIMȚIȚII, TOT NESIMȚIȚI! DEGEABA AU COȘURI ȘI SACI DE GUNOI SUB NAS!

Degeaba există coșuri pentru gunoi sub nasul lor! Ba chiar și saci menajeri, special puși de municipalitate tocmai pentru ca astfel de situații să nu se mai repete! Nesimțiții, tot nesimțiți!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Lipsiți de educație, de cei șapte ani de acasă, unii dintre piteștenii care se opresc să se odihnească pe băncile galbene de pe Strada Mare, dinspre Piața „Vasile Milea” și din Piață, lasă în urma lor mizerie ca la porci: ambalaje, hârtii, PET-uri, pahare din plastic sau doze de suc goale. Problema este că lucrătorilor de la serviciul de specialitate al Primăriei le este foarte greu să curețe. De ce? Pentru că o bună parte din gunoaie sunt îndesate de nesimțiți pe sub gradenele băncilor.

Situația este veche, iar Primăria a încercat să îi găsească o rezolvare amplasând și acei saci menajeri chiar în spatele băncilor, la botul calului. Mai bine spus, al nesimțitului. După cum se vede în fotografiile făcute de ePitești, absolut degeaba! Mai mult decât atât, unii saci menajeri au și dispărut, fiind furați!

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3