New Profesional Consult 930 x 122

Arges

O ARGEȘEANCĂ ARE NEVOIE DE AJUTOR ÎN LUPTA CU LEUCEMIA

Costinela Marinca, Sîrbu pentru cei care au cunoscut-o înainte să se căsătorească, are 25 de ani și este din județul Argeș. O tânără ca toţi tinerii frumoşi, cu vise, speranţe și proiecte. Până în 2013, anul în care viaţa ei s-a schimbat dramatic în faţa unui diagnostic teribil: leucemie.

Citiți și: A nins în Argeș!

Până atunci Costinela s-a pregătit pentru viitor: a studiat la Facultatea de Litere a Universităţii Piteşti, la specializarea Română-Franceză, a muncit şi, cel mai frumos lucru, a întâlnit un tânăr minunat, care i-a devenit soţ. De la vârsta de 23 de ani, însă, Costinela Marinca a fost nevoită să-şi amâne proiectele. Spitalizări, tratamente, deplasări epuizante, toate acestea au devenit cotidianul Costinelei Marinca. Are o pensie de boală simbolică, iar soţul se dedică îngrijirii ei. În 2013 oameni sufletişti au donat pentru ea sânge, ca să o ajute să trăiască.

Acum Costinela are din nou nevoie de noi. Resursele financiare ale tinerei familii s-au epuizat, adăugând astfel încă o grijă lângă cea apăsătoare a bolii. Orice ajutor financiar, oricât de mic, este binevenit pentru continuarea tratamentului şi o şansă la viaţă. Dacă doriţi să o ajutaţi pe Costinela, puteţi depune bani în contul deschis la Raiffeisen Bank pe numele Marinca Costinela: RO52RZBR0000060015092463.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Florinela Comanescu Serbanica spune:

    Costinela a fost studenta Facultatii de Litere in perioada 2009 – 2012. O fata linistita, cuminte, respectuoasa. Acum are nevoie de ajutorul nostru. Va rog pe toti cei care cititi acest articol sa o ajutam impreuna asa cum putem, are nevoie de noi !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3