930 x122 grota rece

india

O ELEVĂ DIN PITEȘTI FACE TATUAJE INDIENE! VEZI GALERIE FOTO!

Andreea Bădiţă are 18 ani şi învață la Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuşi’’ din Piteşti. Pasiunea ei este desenul. Nu orice fel de desen. Talentata liceeancă face tatuaje mehndi, mai exact desene cu henna direct pe piele. Ele sunt specifice culturii din India. ,,Pasiunea mea pentru tatuajele mehndi a început în vara anului trecut, atunci când am fost în Marea Britanie, în vacanţă la părinţii mei. Acolo am cunoscut-o pe Fizza, o indiancă. Ea mi-a făcut primul meu tatuaj. M-am îndrăgostit de cultura lor şi mi-am dorit să încerc şi eu. Am practicat foarte mult pe mine şi pe prietenele mele până am fost convinsă că pot practica şi pe persoane străine.’’, spune Andreea pentru ePitești.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Cât durează să faci un astfel de desen şi cât de dificil este?

-Nu sunt foarte dificile, asta dacă ai puţin talent la desen. Nu pot spune că durează foarte mult, totul depinde de dimensiunea tatuajului.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Cât costă un tatuaj?

-Preţurile încep de la 15 lei şi cresc pe măsură ce tatuajul este mai mare şi are umplutură multă.

Sunt apreciate la noi? Ai cliente?

-Sunt destul de apreciate, dar nu atât de mult cum mă aşteptam. Fetele de aici sunt mai încântate de tatuaje banale decât de cele indiene.

Te mai pasionează şi altceva?

-Îmi place foarte mult să înot, să cant la chitară şi să desenez în creion.

Ce meserie ţi-ar plăcea să practici în viitor?

-Îmi doresc să urmez o facultate de psihologie, iar mai apoi să-mi deschid un cabinet de profil. (Foto: Facebook Andreea Bady)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90