930×122 CAPRA 5

    ambulanta

    O masina fara sofer a omorat o pitesteanca

    Accident teribil in Pitesti. O femeie în vârstă de 35 de ani a murit după ce a fost călcată de o maşină care a pornit singură, în pantă, pentru că şoferul a uitat să tragă frâna de mână.


    Martorii spun că femeia avea o carte de rugăciuni în mână şi mergea spre Schitul Trivale. Autoturismul s-a oprit, în cele din urmă, în zona dintre şosea şi spaţiul verde.
    Şoferul are 26 de ani şi este angajat al unei firme care execută lucrări în zonă. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă, conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar Dănuţ Dinu.
    „Autoturismul a fost neasigurat. Nu a avut, probabil, frâna de mână trasă; nu era băgat în viteză. S-a pus în mişcare, pe o distanţă de 30 de metri, lovind o femeie de 35 de ani, care a decedat”, a mai declarat Dinu. 

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90