Donaris 930 x 122

campulung

O MUSCELEANCĂ UIMEȘTE LUMEA CU DESENELE EI

Izabela Ioana Nicoară are 18 ani şi este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Dincu Golescu” din Câmpulung Muscel, la profilul chimie-biologie.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Marea ei pasiune este desenul. O pasiune pe care o exersează cu mult, foarte mult talent și îndemânare. O dovedesc și premiile câștigate. A obţinut locul I la concursul internaţional “Învingător prin artă”, concurs desfășurat în Iaşi, şi locul II la o competiție judeţeană.

Deși, privindu-i desenele, ai putea crede contrariul, nu a urmat niciodată cursuri de specialitate. A învăţat singură, uitându-se la tutoriale pe YouTube.

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

„Pentru mine tot Universul este o sursă de inspiraţie. Poţi să priveşti oameni sau locuri şi să îţi vină în minte o mulțime de idei. Îmi place să desenez portrete. Sunt, însă, și adepta artei abstracte, pentru că îți poți lăsa imaginaţia să zboare, iar la final să iasă un desen frumos și interesant. Pentru mine arta abstractă înseamnă să iei un lucru din realitate şi să îl transpui în desen sub o altă formă. O formă nouă, bizară poate, dar care, într-un final, să redea acelaşi lucru văzut într-o altă manieră. Practic, în arta abstractă eşti un mic creator, construiești o lume altfel, din propria ta perspectivă.”, spune Izabela Ioana Nicoară pentru ePitești. De altfel, pictorul care o inspiră este Salvador Dali.

„Îmi place să creez, să dansez și să citesc, pentru că asta îmi dezvoltă şi mai mult imaginaţia. Iubesc tot ceea ce este legat de artă.”, ne mărturisește câmpulungeanca.

În ciuda talentului său deosebit pentru desen, Izabela nu are în vedere să devină studentă la o facultate de arte. Intenția ei este să urmeze cursurile Academiei de Poliţie din Bucureşti. (Foto: Facebook Saiury Lemon)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90