New Profesional Consult 930 x 122

Arges

OAMENII DE AFACERI DIN PITEȘTI, INVITAȚI SĂ DONEZE PENTRU COPIII CU AUTISM

30 de copii cu autism vor avea un centru al lor, unde îşi vor putea desfăşura activitatea. Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş a primit de la Primăria Piteşti un spaţiu în incinta liceului „Dimitrie Dima”, spaţiu care va fi transformat într-un centru de recuperare pentru micuţii care suferă de această afecţiune.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Este nevoie, însă, de multă muncă şi de ajutorul argeşenilor. Spaţiul trebuie dotat corespunzător pentru terapie, iar fondurile asociaţiei sunt puţine.

„Acest spaţiu pe care ni l-a acordat Primăria Piteşti este perfect. Avem nevoie, însă, de ajutorul argeşenilor, de ajutorul oamenilor de afaceri din Piteşti, şi nu numai, pentru a dota spaţiul pentru terapie ABA, pentru kinetoterapie, dar şi celelalte săli. Cine ne poate ajuta în acest sens poate să o facă donând bani sau materiale de construcţie. De altfel, dumneavoastră, oamenii de afaceri, aveți controlul real asupra unei părți din banii pe care îi datorați statului. Puteți alege astfel ca 20% din impozitul pe profit, în limita a 3% din cifra de afaceri a companiei, să fie direcționați către proiecte și campanii cu impact real, sustenabil. Modalitatea de direcţionare este foarte simplă: compania îşi calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe profit. Dacă sunt oameni care vor să ne ajute ne pot contacta şi la numărul de telefon 0723.187.885 sau pe site-ul nostru, www.autismulinarges.ro.”, precizează Andreea Badea, președinta Asociației Părinţilor Copiilor cu Autism Argeş.                                                                                      

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3