Donaris 930 x 122

    cristi.toma

    OPC a controlat plajele si terasele din Pitesti

    Pitesti. 8 iulie 2009. Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
    In cursul ultimei saptamani, comisarii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Arges au efectuat controale la Strandul din Municipiul Pitesti si Plaja Tudor, unde s-a urmarit verificarea depozitarii si comercializarii bauturilor alcoolice si racoritoare, verificarea termenului de valabilitate si afisarea preturilor produselor preparate ( mici, hamzi si carnati ), verificarea termenului de valabilitate, afisarea preturilor si comercializarea produselor ambalate si preambalate.
    In urma controalelor efectuate de comisarii Comisariatului Judetean pentru Protecctia Consumatorilor Arges, nu s-au aplicat sanctiuni contraventionale.
    Totodata comisarii Comisariatului judetean pentru Protectia Consumatiorilor Arges au efectuat controale la terasele din zona centrala a Municipiului Pitesti pe traseul Primarie – Prefectura verificandu-se informarea consumatorilor (date identificare firma, autorizatii de functionare, cantitatea produselor, afisarea preturilor), calitatea produselor, conditiile de depozitare, termenul de valabilitate, documentele de provenienta. S-a urmarit respectarea normelor legale ce prevede existenta obligatorie a toaletelor ecologice individuale pentru fiecare comerciant.
    Nu s-au constatat deficiente majore de la legislatia in vigoare.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90