930×122 CAPRA 5

pădurar

    Pădurar bătut în codru. Agresorul, arestat preventiv

    Pădurar bătut în codru! Un bărbat din Şuici a fost reţinut de poliţişti, în urma administrării probatoriului pentru o faptă care s-ar fi petrecut în cursul zilei de ieri. Individul ar fi bătut un pădurar, iar acum este acuzat de ultraj.

    Citiți și: Argeș: Pădurar, complice la furturi de lemne din pădure

    Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizaţi prin 112 cu privire la o stare conflictuală petrecută pe raza comunei Cicăneşti, în cadrul căreia un pădurar ar fi fost lovit de către o persoană pe care a găsit-o în pădure. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș.

    Oamenii legii au stabilit că un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Curtea de Argeș, care se afla în cantonul de care răspunde, de pe raza localității Cicănești, a surprins în fondul forestier un bărbat de 33 de ani, din Șuici.

    Acesta avea un atelaj pregătit pentru transport de lemne. La vederea pădurarului, a devenit agresiv şi l-ar fi lovit.

    În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

    După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3