Donaris 930 x 122

fotografie

PASIUNEA LUI E FOTOGRAFIA! VEZI GALERIE FOTO!

Ionuț Costea are 24 de ani, iar pasiunea lui este fotografia. O pasiune pe care a transformat-o și în afacere. Pentru că se pricepe, are numeroși clienți în Pitești și Mioveni. Totodată, este și manager de vânzări într-o afacere a familiei sale.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Când ai luat prima dată contact cu fotografia?

-Tatăl meu a fost pictor și am avut întotdeauna înclinații artistice. La 13 ani am început să fac manipulări de imagini în Photoshop, folosind poze free stock de pe internet. Astfel mi-a trecut prin cap că ar fi mult mai bine dacă mi-aș manipula propriile imagini. Prin urmare, am decis să îmi iau un aparat foto și să fac artă fotografică.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Ce specializare ai ca fotograf?

-Aș putea să fac orice tip de poză. Mă axez mai mult pe imagini fashion, magazine și beauty, dar fac poze și la evenimente.

Ce planuri fotografice ai pentru 2014?

-Pentru acest an vreau să-mi măresc semnificativ portofoliul. Am mai multe proiecte în curs de desfășurare. Intenționez să-mi deschid și un studio foto.

Ce ai făcut pentru a avansa într un timp atât de scurt? Lucrezi mult?

-Da, am muncit mult. Am pierdut nopți, am citit și am pus în practică toate ideile pe care le aveam în cap. Cel mai important lucru pentru a avansa în arta fotografică este să crezi că ceea ce faci nu este destul de bun și că întotdeauna poți mai mult și mai mult.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3