Donaris 930 x 122

scoala-soferi-

Pemisul auto mai usor de obtinut

Pitesti. 1 aprilie 2010.
Permisul de conducere ar putea fi mai usor de obtinut. Senatorii au aprobat o modificare ce le permite celor care au picat proba practica sa repete examenul fara a le fi testate cunostintele teoretice din nou. Cei care au picat proba de traseu pentru permisul auto, s-ar putea reprograma fara a mai sustine din nou si examenul teoretic care va fi valabil timp de un an. Chiar si asa insa cei care nu au promovat examenul practic trebuie sa efectueze un nou curs de pregatire, redus la jumatate ca numar de ore.
Initiativa legislativa a fost deja semnata de 78 de senatori. Decizional insa, in ceea ce priveste acest proiect de lege, este votul Camerei Deputatilor. Initiatorii legii au inclus si prevederea ca persoana declarata „admis” la proba teoretica, dar care nu se prezinta la proba practica de conducere a vehiculului in traseu in termen de cel mult un an de la data absolvirii cursului este declarat „respins”, urmand sa efectueze un nou curs de pregatire.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90