New Profesional Consult 930 x 122

dialog_pensionari_prefectura03

Pensionarii, in vizita la Apa Canal

Directorul general al S.C. Apă Canal 2000, Gelu Mujea, le-a transmis reprezentantilor pensionarilor prezenti miercuri la sedinta comisiei de dialog civic pe problemele persoanelor varstnice de la prefectura, că în perioada 2000-2010, efortul financiar total pentru infrastructura de alimentare cu apă şi de canalizare este de 55.968.000 euro.

Au fost făcute lucrări de reabilitare reţele de distribuţie apă potabilă şi reţele de canalizare, s-au extins reţelele de distribuţie apă potabilă, s-a modernizat uzina de apă şi staţia de epurare.
Gelu Mujea a vorbit si despre stadiul lucrarilor de reabilitare a retelei de alimentare cu apa si canalizare: din totalul de 278 de km conducte au fost înlocuiţi 120 km, iar preţul apei este dat de producţie. În 2000 se factura 18 mc apă/persoană/lună, iar acum 3,04 mc/persoană/lună, în condiţiile în care asociaţiile de proprietari, instituţiile publice, agenţii economici sunt contorizaţi 100 la sută. Doar persoanele fizice (casnic) sunt contorizate în proporţie de 87%”.
Pentru a se vedea investiţiile făcute, Gelu Mujea i-a invitat pe reprezentanţii pensionarilor la Uzina de Apă Budeasa, invitaţie ce va onorată în perioada următoare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90