New Profesional Consult 930 x 122

Ana Maria

PITEŞTEANCA ANA-MARIA ÎŞI VINDE CREAŢIILE LA TÂRGUL HANDMADE DE LA…

Vă mai aduceţi aminte de Ana-Maria Ion, tânăra în vârstă de 20 de ani, studentă la Facultatea de Știinţe Economice, specializarea Administrarea Afacerilor, a Universității Pitești, care adoră să realizeze bijuterii handmade? http://epitesti.ro/social/dependenta-de-handmade-e-studenta-la-universitatea-pitesti/.

Citiți și: ARE O MARE PASIUNE PENTRU QUILLING

Ei bine, în perioada 19-21 decembrie veţi putea admira şi cumpăra creaţiile sale la târgul de handmade de la Auchan Găvana.

,,Am început să lucrez la bijuterii, accesorii şi decoraţiuni cu aproximativ o lună înainte de deschiderea târgului. Oamenii sunt interesaţi de ceea ce fac, însă nu foarte mulţi au aflat de deschiderea acestuia. Îi aştept într-un număr cât mai mare să ne viziteze, nu neapărat să cumpere, ci să aprecieeze ceea ce fac.’’, spune Ana-Maria. (Foto: Facebook Ana-Maria Ion)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3