New Profesional Consult 930 x 122

catuse_arestat

Politistii care l-au prins pe spargatorul de la casa de amanet din Prundu,premiati de Fatuloiu

Pitesti. 15 noiembrie 2009. Politia Pitesti.
Politia Pitesti l-a retinut pe barbatul care a intrat intr-o casa de amanet de pe B-dul Petrochimistilor, si sub amenintarea unui cutit a solicitat operatoarei si patronului banii aflati in societate, sambata.
Prin activitatile operative intreprinse, in aproximtiv 50 de minute de la sesizarea faptei, politistii au identificat si retinut principalul suspect ca fiind T. Aurelian Mihai, de 18 ani de municipiul Pitesti.
In urma cercetarilor efectuate de ofiterii de politie judiciara, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, s-a stabilit ca T. Aurelian Mihai este autorul comiterii infractiunii de tentativa de tâlharie, fapta prevazuta si pedepsita de art. 20 raporat la art. 211, dispunându-se retinerea pe baza de ordonanta pentru 24 de ore. Pentru pofesionalismul si oprativitatea de care au dat dovada in instrumentarea cauzei, Secretarului de Stat, sef al Departamentului Ordine si Siguranta Publica, chestor principal de politie Dan Valentin Fatuloiu a dispus recompensarea cu sume de bani a trei ofiteri din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, iar pentru unul dintre acestia, s-a propus avansarea in gradul profesional urmator pentru merite exceptionale in activitatea de politie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3