New Profesional Consult 930 x 122

weed-shop

Politistii le-au spulberat „visele”!

Pitesti. 16 februarie 2010.
Politistii argeseni impreuna serviciul Antidrog din cadrul BCCO Pitesti, alaturi de Garda Financiara, au oragnizat in cursul serii de marti, 15 februarie, o serie de controale la cele 14 Spice Shop-uri, asa zise magazine de vise, in care se comercializau droguri legale, si care isi desfasurau activitatea pe teritoriul judetuui Arges. Actiunea a avut ca scop confiscarea in vederea distrugerii a substantelor ce intra in incidenta Ordonantei de Urgenta nr. 6 din 10 februarie 2010, precum si identificarea, prinderea si tragerea la raspundere penala a persoanelor care comercializeaza aceste substante in continuare.
In urma controalelor politistii au ridicat cantitatea de 3 kg de substante si plante aflate sub control national pe care le-au gasit in cele 14 “Magazine de Vise”. Valoarea totala a produselor ridicate in vederea confiscarii fiind de aprozimativ 15.000 lei.
I.P.J. Arges atrage atentia ca incepand cu data 15.02.2010 este interzisa comercializarea si consumul plantelor si substantelor prevazute in ordonanta mentionata, in caz contrar cei care nu vor respecta legea riscand sa fie acuzati de trafic de droguri.
De asemenea, in decurs de 10 zile de la intrarea in vigoare a ordonantei de urgenta, proprietarul, posesorul si detinatorul cu orice titlu al plantelor si substantelor scoase in afara legii are obligatia sa distruga pe cheltuiala proprie, cu respectarea prevederilor legale plantele si substantele pe care le detine.
Totodata, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, introducerea sau scoaterea din tara, precum si importul ori exportul plantelor si substantelor prevazute de ordonanta de urgenta sunt interzise, in conformitate cu prevederile Legii 143/2000, cu modificarile si completarile ulterioare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90