Donaris 930 x 122

comert stradal

PROFU’ DE LA „BRĂTIANU”, REVOLTAT DIN NOU: „E VULGAR ȘI KITSCHIOS!”

Ștefan Ropcea, profesor de fizică la Colegiul „I.C. Brătianu”, continuă să critice aspecte care țin de Pitești. De această dată profesorul își declară nemulțumirea față de maniera în care se desfășoară comerțul stradal din centrul orașului.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

„În urmă cu o săptămână am scris în presă și Primăriei despre comerțul stradal în dughene și corturi. Mă așteptam ca Primăria să dea curs sugestiei mele și să ridice barăcile. Aiurea! Totul este neschimbat, vulgar și kitschios! De pe soclul său, revoluționarul Bălcescu privește cu dispreț la vălătucii de vată de zahăr pe băț din fața Primăriei. Despre kurtos nu vorbim fiindcă acum ai noștri sunt în Guvern! Edilii sunt romantici, au nostalgia bâlciului din satul lor natal! Totuși este bine. Cu ani în urmă ne-au fericit și cu tiribombe. Muzica complementară avea două calități. Era tare și proastă. La microfoane eram invitați să urcăm în comedii (…).

După multe ploi apar ciupercile. Prima este lîngă Casa Sindicatelor. Vom savura mirosul de bere, mici & hamsie. S-a înălțat un cort pentru târgul de haine. Oare comercianții nu puteau fi găzduiți civilizat la Casa Cărții, care este goală? Acolo i-au împins inițial pe comercianții de suveniruri. Ne-a pricopsit Dumnezeu cu gospodari destoinici! Nu mai scriu. Mă grăbesc să prind oferta la cârpe!”, scrie profesorul Ștefan Ropcea pe adresa redacției ePitești.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3