930×122 CAPRA 5

protest_bascovele

Proteste la centrele Bascovele si Vulturesti

65 de angajati de la Centrul de Ingrijire si Asistenta Bascovele si aproximativ 85 de angajati de la Centrul de la Bascovele au protestat joi, 1 aprilie, nemultumiti ca in urma apolicarii noii grile de salarizare pierd 60% din sporurile pe care le primeau in baza contracului colectiv de munca. Ion Penescu, seful centrului de la Bascovele, se va deplasa la prefectul Gheorghe Davidescu in audienta, vineri dimineata, impreuna cu mai multi angajati pentru a-si exprima nemultumirile. Unii angajati au primit doar 480 de lei salariu.
Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arges, Adrian Macovei a afirmat ca, desi a incercat sa pastreze sporurile angajatilor conform contractelor colective de munca care expira in mai anul acesta, Agentia pentru Prestari Sociale a refuzat incadrarea transmisa pentru anul in curs, obligand conducerea sa aplice incadrarile care rezulta din legea unica de salarizare. In caz contrar, conturile Directiei ar urma sa fie blocate iar conducerea ar suporta sanctiuni de la Curtea de Conturi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90