930×122 CAPRA 5

cancer

SĂ SALVĂM O TÂNĂRĂ MAMĂ! DONEAZĂ ȘI TU!

Să salvăm o tânără mamă! Donează și tu!

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

Cristina Manea are 23 de ani și este din cartierul piteștean Trivale. În urmă cu 3 luni a adus pe lume o fetiță, iar la scurt timp doctorii i-au dat un diagnostic devastator: cancer. Starea acesteia s-a degradat de la o zi la alta și a trecut deja printr-o etapă de chimioterapie.

Din păcate însă, tânăra nu mai suportă și o a doua etapă, iar medicul de la Spitalul Sfânta Maria din București i-a recomandat un tratament care costă 70.000 de euro. În urma tratamentului, șansele de supraviețuire ar fi de 50%.

Citiți și: Pitești. Un nou cartier de vile „va răsări” în oraș

”Soţia mea merită TOTUL! Pentru ea şi pentru fetiţa noastră o să fac tot posibilul să rămânem o familie. Nu vreau să cred că o boală nemiloasă o să ne despartă!”, este o parte din mesajul emoționant postat pe o pagină de socializare de soțul Cristinei, Adi Manea.

Toți cei care doresc să ajute pot dona în următoarele conturi, în lei sau în euro:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 – deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana
CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Pitești/ titular: Manea Mariana (Foto: Facebook)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3