930 x122 grota rece

stefanesti

UPDATE: SCANDAL MONSTRU LA ŞTEFĂNEŞTI / PERSOANE ADUSE LA AUDIERI

UPDATE: „În seara zilei de astăzi, 05 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la o stare conflictuală petrecută pe raza aceleiași localități. Întrucât în urma conflictului, în spațiul public s-au adunat mai multe persoane, la fața locului s-au deplasat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, precum și jandarmi argeșeni, pentru menținerea ordinii și liniștii publice. Din primele verificări a rezultat că, în urma unui conflict spontan între doi bărbați, unul dintre cei în cauză l-ar fi lovit pe celalalt.
Bărbatul agresat a fost preluat de un echipaj medical, pentru investigații, iar al doilea barbat, precum și alte persoane, au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri și luarea măsurilor legale care se impun. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.”, ne-a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeș.

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

Știrea inițială

În jurul orei 21, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la un scandal care a izbucnit în localitatea Ştefăneşti. Apelul la 112 anunţa, concret, o bătaie între mai multe persoane şi din acest motiv au plecat spre locul conflictului mai multe ambulanţe.

Citiți și: Argeș. A incendiat locuința tatălui! Totul s-a făcut scrum

În paralel, la fața locului au fost direcționați luptători SAS Argeș și jandarmi. „Sesizarea a fost despre o stare conflictuală între 3 persoane, iar unul dintre ei a fost preluat de un echipaj medical”, ne-au transmis surse din cadrul poliţiei. Având în vedere că în spațiul public s-au adunat mai multe persoane, a fost necesară mobililizarea masivă de forţe.

În funcţie de starea victimei, poliţiştii vor face încadrarea evenimentului. Deocamdată, victima nu a fost evaluată medical.

Vom reveni.

(Foto: descriptiv)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90