NOR CURIER 930X122

politia_romana1

Schimbari in Politia Arges

Pitesti. 14 Decembrie 2010.
De maine, Inspectoratul de Politie al Judetului Arges, va efectua o serie de schimbari la nivel inalt, schimbari puse pe seama reducerii cheltuielilor de transport. Realitatea insa pare cu totul alta. Daca seful Politiei Campulung isi va pastra functia la Mioveni, fostul sef de aici a iesit cam sifonat ajungand doar la conducerea unui birou al Seviciului Ordine Publica. Altii au fost insa mult mai norocosi.
In vederea eficientizarii activitatii manageriale si limitarii costurilor prilejuite de efectuarea navetei de catre politisti cu functii de conducere, incepand cu data de 15 decembriue, la nivelul Inspectoratului de Politie al Judetului Arges vor fi efectuate urmatoarele modificari:
– Comisar sef de politie Marian Dorojan, seful Politiei Municipiului Campulung, va fi numit in functia de sef al Politiei Orasului Mioveni;
– Comisar sef de politie Gabriel Troscenco, seful Serviciului Politiei de Ordine Publica, va fi numit in functia de sef al Politiei Municipiului Campulung;
– Comisar sef de politie Vasile Lutu, adjunctul sefului Politiei Municipiului Pitesti, va fi numit in functia de sef al Serviciului de Ordine Publica;
– Comisar sef de politie Cristian Mihalcea, seful Politiei Orasului Mioveni, va fi numit in functia de sef al Biroului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului Ordine Publica.
Pana la ocuparea prin concurs a functiei de adjunct al sefului Politiei Municipiului Pitesti, comisar sef de politie Mihalcea Cristian va fi imputernicit sa indeplineasca aceasta functie, iar comisar sef de politie Maria Cristinel va asigura conducerea Biroului Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publica.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90