930 x122 grota rece

injuraturi

primaria_pitesti_nou

S-A SĂTURAT! ȚIPETE, ÎNJURĂTURI, STICLE SPARTE, UȘI TRÂNTITE, MUZICĂ LA MAXIM!

Un piteştean care locuieşte în cartierul Exerciţiu a făcut o sesizare scrisă la Primăria Piteşti cum mai rar au parte să vadă funcţionarii acestei instituții.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Printre alte aspecte semnalate, bărbatul se plânge că vecinii au organizat recent petreceri timp de 4 zile la rând, ducându-l la disperare! Problemele sunt generate de 3 chiriaşe.

„Din toamnă avem mari probleme cu zgomotul, muzica, ţipetele şi înjurăturile care se tot aud de la acest apartament. Culmea este că ziua dorm, iar noaptea, de pe la ora 21, fetele chefuiesc până spre dimineaţă. Aceste domnişoare îşi invită tot felul de prieteni de prin blocurile învecinate şi se distrează copios. Uneori se adună şi câte 15 persoane, parcă este casă de toleranţă!

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Urlă pe fereastra deschisă, ţipă, trântesc uşi şi geamuri, sparg sticle, înjură, iar muzica se aude în tot cartierul! Chiar dacă locuiesc la scara de alături, gălăgia infernală se aude prin ferestre şi peretele comun. Administratorul are ştiinţă de aceste fapte, dar, din păcate, fiind în vârstă, nu are ce le face. A fost înjurat şi batjocorit de multe ori.

Proprietarii apartamentului locuiesc la ţară şi nu-i interesează de nimic. Au fost sesizaţi telefonic despre chefurile din apartamentul lor. Nu ştim dacă au întocmit contract legal cu chiriaşele ori dacă plătesc impozit şi asigurări. Sunt săptămâni întregi când la această adresă locuiesc şi câte 5 persoane, fără să plătească nimeni nimic în plus. Ce măsuri puteţi lua?”, se arată în sesizare. Municipalitatea va face verificări în acest caz.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3