New Profesional Consult 930 x 122

topor

ŞI-A DAT CU TOPORUL PESTE DEGETE

Pe parcursul zilei de ieri, echipajul SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în orașul Ștefănești și localitatea Mărăcineni la două persoane, ambele de 33 de ani, care au necesitat îngrijiri medicale și transportul la spital în urma unor accidente casnice.

Citiți și: Șocant! Polițist lovit cu un topor în cap de către un scandalagiu

Prima intervenție a fost în orașul Ștefănești la un bărbat care prezenta o plagă tăiată accidental la membrul superior stâng (degete) cu toporul.

S-a opărit

Citiți și: S-A TĂIAT CU TOPORUL!

A doua intervenție a avut loc în localitatea Mărăcineni la o femeie, care a suferit o arsură de gradul I la membru superior stâng (degete și palmă) în urmă contactului accidental cu apă fierbinte.

O altă misiune a fost cea a Detașamentului de Pompieri Curtea de Argeș care a fost solicitat pentru deblocarea ușii unui apartament aflat la etajul unu al unui bloc, unde era posibil să se afle o femeie cu stare de rău.

A făcut AVC

Echipajul de pompieri a pătruns în apartament pe fereastră, găsind proprietara în vârstă de 74 de ani, căzută în baie. Paramedicii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale și au transportat-o la spital, prezentând un atac vascular cerebral cu hemipareză pe partea stângă a corpului.

În total, în cursul zilei de ieri, echipajele SMURD au gestionat în teritoriu 40 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar în într-o situație intervenția a fost asigurată de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3