930 x122 grota rece

politist-amenda

Si minor, si fara permis, si fugar

Acu, fie căldura i-a fleoşcăit puţinii neuroni de care dispune, fie a mizat că aceeaşi căldură îi determină pe poliţişti să se mute de la umbră la şi mai multă…umbră. Sunt motive care l-au determinat pe un tânăr să circule nestingherit pe şosele.

De circulat, a circulat dar numai până la drumul care ducea spre Băbana, aici fiind tras pentru verificări de organe. Aflat la volanul unui autoturism Mazda, Ionuţ Laurenţiu Barbu, de 17 ani, din Piteşti nu le-a putut prezenta agenţilor de poliţie prea multe dintre documentele solicitate de aceştia şi în mod special permisul de conducere. Bine, la cei 17 ani tânărul le-ar fi putut prezenta vreun permis de conducere a mopedelor şi în niciun caz de autoturisme, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Ceea ce nu v-am spus însă, este faptul că minorul nu a oprit de bunăvoie la semnalul poliţiştilor, asta deşi le-a dat impresia că v-a trage pe dreapta. Doar le-a dat impresia că opreşte, numai că atunci când agentul de poliţie se îndrepta spre autoturism, acesta a ţâşnit în scârţâit de cauciucuri, convis că la puternica maşină pe care o conducea, nu va fi ajuns în veci de către o…amărâtă de Dacie.

A realizat că nu-i chiar aşa cum gândise, abia după câteva minute atunci când în oglinda retrovizoare a văzut echipajul de poliţie şi a acuzit sirenele. Speriat, tânărul a accelerat numai că lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul şi, după câţiva zeci de metri, tânărul a pierdut controlul maşinii care, ieşind de pe carosabil, a lovit ( ca la biliard) trei copaci din pădure, rămânând imobilizat între aceştia.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90