EcoMoto 930×122

sinucidere

SINUCIDEREA UNEI FEMEI, ASCUNSĂ DE RUDE! POLIŢIŞTII AU AFLAT ŞI FAC CERCETĂRI

Caz uluitor petrecut în comuna argeşeană Pietroşani, acolo unde o femeie şi-a pus capăt zilelor cu un laţ, iar rudele au ascuns acest lucru. Femeia care s-a sinucis avea aproximativ 70 de ani, locuia singură şi suferea de mai multe afecţiuni medicale. În urmă cu două zile s-a spânzurat, iar persoanele care au găsit-o au încercat să muşamalizeze cazul.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Astfel, au organizat priveghi şi au stabilit cu preotul toate detaliile pentru slujba religioasă de înmormântare. Femeia ar fi ajuns la groapă cu toate obieceiurile religioase, însă preotul a observat la un moment dat că răposata prezintă un şanţ traumatic la gât (element specific în cazul persoanelor spânzurate) şi a anunţat Poliţia.

Oamenii legii au intervenit, au întrerupt slujba şi au demarat o anchetă în acest caz. Din câte am aflat, nu doar rudele ar fi participat la această tentativă de ascundere a cauzelor decesului, ci şi medicul care ar fi trebuit să constate decesul.

Citiți și: Șocant! O tânără mamă s-a sinucis la câteva zile după ce a născut. Renunțase la copil

Se ia în calcul faptul că medicul nu s-a prezentat la faţa locului şi a emis certificatul constatator din cabinet, în baza celor transmise de apropiaţii victimei. O a doua variantă este să nu fi observat traumatismul, deşi este greu de crezut acest lucru.

Cel mai probabil, întreaga tărăşanie s-a petrecut fiindcă rudele şi-au dorit cu tot dinadinsul ca femeia decedată să fie înmormântată creştineşte, iar în cazul sinuciderii nu ar fi putut organiza o asemenea slujbă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi dosar penal pentru neglijenţă în serviciu.

(Foto: descriptiv)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3