930×122 CAPRA 5

leordeni1

Sistem de alimentare cu apa inaugurat la Leordeni

Leordeni. 19 septembrie 2009. CJ Arges.
Sambata, o delegatie a Consiliului Judetean Arges, condusa de presedintele Constatin Nicolescu, vicepresedintele Florea Costache si de deputatul Radu Vasilica, au fost alaturi de primarul Marian Ibric si de cetatenii din satele Baloteasca si Cotul Malului, la darea in folosinta a sistemului de alimentare cu apă. Valoarea investitiei se ridica la 4 miliarde lei vechi, consiliul local, reusind sa reduca costurile la jumatate, avand in vedere ca initial, suma estimata se ridica la 8 miliarde lei vechi Noul sistem deserveste aproximativ 450 de locuitori din cele doua sate. Contributia consiliului local s-a ridicat la un miliard lei vechi, iar cea a Consiliului Judetean Arges la 3 miliarde lei vechi.

leordeni2 Lungimea sistemului de alimentare este de 4,5 kilometri. De subliniat ca tehnologia folosita este importata in Italia. „Ne bucuram ca am reusit sa facem o astfel de investitie gratie bunei colaborari care exista intre primarie, consiliul local si Consiliul Judetean. Iata ca, daca la centru stam de cearta, la nivel local, acolo unde exista colaborare, putem realiza lucruri frumoase si bune pentru cetateni. Va promit ca, pana la sfarsitul mandatului, si drumul va fi asfaltat. Aceasta investitie pe care o inauguram astazi are cu o importanta deosebita, pentru ca primul si cel mai important semn al civilizatiei este acela sa avem apa in case. La fel de important este ca, avand astfel de facilitati, aici vor apare si alte locuinte si vom determina tinerii sa ramana in sat. Vom reusi astfel sa pastram traditii, folclorul, istoria si identitatea noastra in diversitatea Uniunii Europene”, le-a transmis Constantin Nicolescu cetatenilor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90