Donaris 930 x 122

bebe

Spor natural negativ in Arges

Directia Judeteana de Statistica Arges a facut public ultimul raport cu privire la evolutiile demografice din judet. Conform raportului, natalitatea in Arges este in scadere. In schimb, avem de-a face cu o crestere a numarului de divorturi.

Natalitatea in judetul Arges a inregistrat o scadere cu 8,6% in luna februarie a anului in curs fata de prima luna a anului, ianuarie.

Astfel, daca in ianuarie au fost inregistrati 466 nascuti vii, in februarie s-au inregistrat 426 de nascuti vii. In acelasi interval de timp s-a in registrat si o scadere a mortalitatii generale cu 6,6% (635 de decese inregistrate in februarie fata de 680 de decese inregistrate in ianuarie).

Comparativ cu luna februarie a anului 2009, insa, numarul nascutilor vii inregistrati a fost mai mare cu 6%, iar numarul deceselor a crescut cu 16,7%. A rezultat, astfel, un spor natural negativ (minus 209 persoane).

Pe de alta parte, la oficiile de stare civila s-au inregistrat 103 casatorii, cu 26% mai putine decat in ianuarie (din cauza Postului Pastelui). In schimb, numarul divorturilor este in crestere. In instantele argesene au fost pronuntate intr-o singura luna (februarie 2010) nu mai putin de 138 de divorturi, cu 39% mai multe decat in februarie anul trecut.

{loadposition inside}

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3