930 x122 grota rece

medic

Stoc de medicamente la Judetean

Directorul medical al Spitalului Judeţean, Anci Ionescu, a dat asigurări că unitatea medicală dispune de un stoc de medicamente care poate asigura necesităţile generale ale pacienţilor.

„Încercăm să ne organizăm în aşa fel încât activitatea medicală să nu aibă de suferit la Spitalul Judeţean. Asta nu înseamnă că dispunem de materiale de ultima oră. Dar la Anestezie, spre exemplu, încercam să ne delimităm de orice posibilitate care ar putea face rău pacientului şi l-ar putea pune într-o situaţie dificilă, din lipsă de medicamente, aparate sau instrumente. Aici avem tot ce ne trebuie, şi pentru că depunem toate eforturile. În acest moment avem asigurat un stoc de medicamente ce pot fi folosite oricând la Spitalul Judeţean. Medicamentaţia pentru terapia standard este asigurată. Când este nevoie la un pacient care necesită soluţii medicale deosebite, se fac eforturi pentru a putea aduce în timp util medicamentaţia respectivă”, a precizat directorul medical Anci Ionescu.{loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90