930×122 CAPRA 5

dans

STRĂLUCEŞTE PE RINGUL DE DANS! AFLĂ CÂT O COSTĂ!

În urmă cu doar câteva zile v-am făcut cunoştinţă cu o fată frumoasă, talentată şi graţioasă: Roxana Dumitru, practicantă de dans sportiv.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Roxana străluceşte la propriu ori de câte ori păşeşte pe ringul de dans datorită costumelor deosebite pe care le poartă, costume în care părinții ei investesc sume consistente. ,,Nu poţi avea o apariţie WOW! fără un costum de dans care să te pună în valoare. Majoritatea costumelor au pietre Swarovski, iar un exemplar costă în jur de 500 de euro. Pot fi şi mai ieftine şi mai scumpe, depinde de model. Sandalele şi pantofii de dans costă minim 150 de euro. De obicei fac comandă la Oradea, Timişoara sau Bucureşti. Modelele sunt alese de mine şi de mama mea, dar de cele mai multe ori ea vine cu ideile.’’, precizează Roxana pentru ePiteşti.

Amintim că Roxana Dumitru este elevă la Şcoala nr 19 din Piteşti și are 14 ani. (Foto: Facebook Roxanaa Florinaa)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90