930 x122 grota rece

dans

STREET LEGACY ARE CONCURS DE TOP ÎN BUCUREȘTI

Trupa piteșteană de dans modern Street Legacy va participa la un concurs național. Competiția va avea loc în București, în perioada 6-8 martie, și va reuni în jur de 1.800 de concurenți. Piteștenii vor participa la secțiunea Urban Dance.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Concursul este primul de acest nivel pentru Street Legacy în actuala sa formulă. “Principalele noastre obiective la acest concurs sunt să aflăm ce înseamnă o competiţie de un asemenea nivel, să cunoaştem dansatori din toate părţile ţării şi, desigur, să fim un concurent de temut.”, precizează pentru ePitești Cristi Stan, impresar, coregraf şi membru al trupei.

Cristi are 22 de ani și este student în anul II la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universității Pitești. Este și arbitru de baschet, iar în trecut a fost medaliat naţional la Kaiac-canoe. Pentru a înfiinţa, pe 1 noiembrie 2013, trupa Street Legacy, tânărul a fost susţinut de inspectorul școlar Daniel Vorovenci.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Fetele și băieții de la Street Legacy se pregătesc în Sala Multimedia a Colegiului Naţional Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești şi în sala de antrenamente a coregrafilor Andreea şi Mihai Dragnea, în incinta clădirii AutoDacia. Își doresc să participe la cât mai multe concursuri naționale de dans modern și la emisiuni tv. (Foto: Facebook Street Legacy)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3