dans

STREET LEGACY ARE CONCURS DE TOP ÎN BUCUREȘTI

Trupa piteșteană de dans modern Street Legacy va participa la un concurs național. Competiția va avea loc în București, în perioada 6-8 martie, și va reuni în jur de 1.800 de concurenți. Piteștenii vor participa la secțiunea Urban Dance.

Citiți și: Lovitură cruntă pentru piteșteni

Concursul este primul de acest nivel pentru Street Legacy în actuala sa formulă. “Principalele noastre obiective la acest concurs sunt să aflăm ce înseamnă o competiţie de un asemenea nivel, să cunoaştem dansatori din toate părţile ţării şi, desigur, să fim un concurent de temut.”, precizează pentru ePitești Cristi Stan, impresar, coregraf şi membru al trupei.

Cristi are 22 de ani și este student în anul II la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universității Pitești. Este și arbitru de baschet, iar în trecut a fost medaliat naţional la Kaiac-canoe. Pentru a înfiinţa, pe 1 noiembrie 2013, trupa Street Legacy, tânărul a fost susţinut de inspectorul școlar Daniel Vorovenci.

Citiți și: Cu ce viteză maximă se va putea circula pe „Autostrada Ford”

Fetele și băieții de la Street Legacy se pregătesc în Sala Multimedia a Colegiului Naţional Liceal „Alexandru Odobescu” din Pitești şi în sala de antrenamente a coregrafilor Andreea şi Mihai Dragnea, în incinta clădirii AutoDacia. Își doresc să participe la cât mai multe concursuri naționale de dans modern și la emisiuni tv. (Foto: Facebook Street Legacy)

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441