930 x122 grota rece

handmade

SUNT LA MODĂ! BRĂȚĂRI HANDMADE PENTRU 1 ȘI 8 MARTIE!

Pentru că se apropie zilele de 1 şi 8 martie, Mirela Radu, o tânără din Pitești care face accesorii de tip handmade, recomandă brăţările personalizate cu alb şi roşu și brăţările cu şnur care imită pielea întoarsă.

Citiți și: Pitești. Și-a lăsat mașina în parcare și nu a mai găsit-o! Un copil s-a gândit la o „glumă”

„Dacă vrei o bijuterie personalizată special pentru tine de 1 sau 8 martie, trebuie să apelezi la handmade. Se poartă bijuteriile personalizate cât mai bogate, în nuanţe cât mai deschise, care ies în evidenţă”, precizează Mirela pentru ePitești.

Atrasă de produsele handmade pe care le vedea la diverse târguri, Mirela Radu s-a hotărât să încerce şi ea. În toamna anului trecut şi-a luat inima în dinţi şi a făcut primul pas. Cu un ochi şi pe internet pentru a fi la curent cu ce se poartă, Mirela combină materialele și culorile, spre încântarea celor care doresc o brățară deosebită. „Este mai uşor să îți prezinți produsele pe Facebook, pentru că toată lumea are acum un cont. Mi-am creat și eu unul. Momentan, este vorba de pasiune. Cu timpul se poate ajunge şi la câştiguri mai mari, dar asta implică şi participarea la târguri. Îmi doresc să am propriul meu magazin cu creaţii de tip handmade, acolo de unde clientul să îşi poată alege modelul şi nuanţa bijuteriei!”, spune Mirela Radu.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90