NOR CURIER 930X122

andreea marin

SURPRIZE, SURPRIZE! ANDREEA MARIN VINE ÎN PITEȘTI!

Marţi, 3 iunie, la ora 18, caravana „Preţuieşte viaţa” ajunge şi în Piteşti. La Teatrul „Alexandru Davila” Andreea Marin şi invitaţii ei vor dezbate mai multe subiecte de interes. Nu vor lipsi poveştile de viaţă, sfaturile pentru o alimentaţie naturală și recomandările pentru sănătatea copiilor.

Citiți și: Vestea momentului! S-a anunțat când va fi gata autostrada

„Vom învăţa că putem trăi frumos şi demn, cu sănătate, iubire şi creativitate. Avem drepturi şi este timpul să le cunoaştem pentru a ne face viaţa mai bună! Avem în natură cel mai mai bun aliat pentru sănătate, de aceea vom afla soluţii 100% naturale pentru hrană după reţetele mamei. Vom vorbi despre echilibrul suprem dintre suflet, corp şi minte.”, precizează Andreea Marin, susținătoare a proiectului.

În acest an caravana „Preţuieşte viaţa” va ajunge în 14 oraşe din toate zonele ţării. Intrarea este gratuită. (Foto: Facebook Andreea Marin)

Citiți și: Pitești. Accident mortal pe Depozitelor! A fost lovit de un TIR

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3