EcoMoto 930×122

bursa locurilor de munca

SUTE DE ARGEȘENI, LA COADĂ PENTRU UN LOC DE MUNCĂ

Pe o vreme mohorâtă, sute de argeşeni s-au trezit astăzi dis-de-dimineață ca să îşi încerce norocul la Bursa generală a locurilor de muncă.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Bursa, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş, are loc la Casa Cărții din Pitești. Încă de la ora 7:30 oamenii s-au aşezat la rând. Oferta este de 520 de locuri de muncă, puse la dispoziție de un număr de 34 de firme. Cele mai multe joburi sunt în domeniul confecţiilor textile.

„Ne bucurăm că putem oferi cât mai multe locuri de muncă în diverse domenii. Pentru studii superioare avem doar 25 de locuri de muncă – ingineri mecanici, ingineri în domeniul confecţiilor, în general în domeniul tehnic. Surprinzător, în construcții nu sunt atât de multe faţă de cât ne aşteptam, ţinând cont că în primăvară încep lucrările. Fiecare angajator cere o experienţă minimă.”, ne-a declarat Claudiu Baciu, director adjunct la AJOFM Argeş. La bursa de la Casa Cărții din Pitești sunt prezente şi firme de recrutare, care aleg să îi formeze pe viitorii angajaţi. Pentru cei care nu își găsesc un loc de muncă în domeniul pentru care s-au pregătit şi care vor să îşi schimbe calificarea Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Argeş organizează cursuri de formare. Cursurile durează între 2 şi 6 luni.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90