930 pe 122 COSTACHE

eduard nonu

TE IA CU FIORI! GEST EMOȚIONANT ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI! VEZI VIDEO ȘI GALERIE FOTO!

Aseară în Piața Primăriei a avut loc un eveniment caritabil pentru Eduard Nonu, băiatul de 23 de ani din Pitești care suferă de cancer limfatic și care are nevoie de bani pentru tratament în Italia. Tineri talentaţi promovaţi şi de site-ul nostru au cântat și au dansat timp de două ore pentru strângerea de fonduri. S-au prezentat în faţa publicului Andrada Cârciumaru, Georgiana Costache (pe care le știți de la emisiunea tv Next Star), Allesandro Sighicelli, trupa Zen, trupa de dans Flow Crew, Alexandru Bugan, trupa Vacanţa Mică, Vlad Alexandru Dincă şi Andrada Dincă şi Ştefania Vorovenci. De asemenea, voluntarii de la Direcţia pentru Sport şi Tineret Argeş au organizat un flashmob.

Citiți și: Pitești. Misterul închiderii BRD-ului de lângă Primărie dezvăluit!

În urma evenimentului a fost strânsă suma de 2.747 de lei. Tot ieri familia Nonu a primit 2.200 de lei de la Oana Neagu, o tânără care recent a trecut și ea printr-o grea încercare. De asemenea, bani au venit și de la Flori Grigoraș şi prietenii ei din ţară şi străinătate. În plus, 1.000 de euro vor fi donați familiei din partea unui alt om cu suflet mare, Gheorghe Dicu. Pe 12 și 13 septembrie la Teatrul „Alexandru Davila” vor fi organizate alte două spectacole pentru Eduard Nonu.

Detalii despre acest caz puteți citi aici: http://epitesti.ro/social/edi-nevoie-de-tine-ajuta-l-sa-traiasca/.

Citiți și: Pitești. Poliția, oficial: Ce s-a întâmplat cu femeia care a fugit din spital!

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache