NOR CURIER 930X122

Arges

TINERII CONSERVATORI AU DONAT SÂNGE

Tineretul Conservator Argeş a participat la cea de a noua campanie de donare de sânge care are loc în fiecare ultimă zi de joi din luna ianuarie la Centrul de Transfuzie Sanguină din Piteşti.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

La acţiune au fost prezenţi în jur de 30 de tineri conservatori. Câţiva dintre ei au putut dona trombocite de afereză, necesare bolnavilor de leucemie. Campania Tineretului Conservator se desfăşoară de aproape 8 ani de zile.

„Prin mobilizarea noastră anuală, dar şi în situaţii de urgenţă, dorim să tragem un semnal de alarmă permanent asupra faptului că în România există în continuare deficit de sânge pentru transfuzii. Sunt mulți a căror viaţă depinde de o picătură de sânge, picătură pe care noi o putem dona. Mesajul pe care l-am transmis încă din momentul promovării campaniei pe site-urile de socializare, campanie intitulată “Tineretul Conservator donează sânge de 8 ani. Tu când începi?”, a fost unul de îndemn pentru persoanele care nu au mers niciodată să doneze. Faptul că noi donăm sânge regulat nu ne afectează din niciun punct de vedere şi asta ar trebui să înţeleagă toţi.”, afirmă Codruţ Matei, preşedintele Tineretului Conservator Argeş.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90