NOR CURIER 930X122

cristi.toma

Transportatorii- reclamati la OPC

Pitesti. 19 iulie 2009. OPC
Ca urmare a sedintei de lucru initiata de Prefectura Arges – in legatura cu serviciul de transport public, va facem cunoscut ca in perioada 01.01.2009 – 14.08.2009 la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Arges au fost inregistrate un numar de 28 reclamatii referitoare la acest serviciu public. Problemele care au facut obiectul reclamatiilor au fost, dupa cum urmeaza :
nerespectarea gratuitatii – 5 reclamatii
neeliberare tichete transport – 7 reclamatii
nerespectarea orarului – 4 reclamatii
tarife nejustificate – 2 reclamatii
servicii neconforme – 10 reclamatii
De asemenea va aducem la cunostinta ca in perioada mai sus mentionata, CJPC Arges a desfasurat, in colaborare cu Politia Rutiera a municipiului Pitesti, un numar de 64 de actiuni de control la prestatorii de servicii de taximetrie de pe raza municipiului Pitesti. Cu aceasta ocazie s-au aplicat un numar de 21 de sanctiuni contraventionale, conform actelor normative in vigoare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3