New Profesional Consult 930 x 122

eduard nonu

TULBURĂTOR! 11 ARTIȘTI CÂNTĂ LA „DAVILA” PENTRU SALVAREA UNEI VIEȚI!

În această seară, de la ora 19:30, la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești va avea loc un spectacol folcloric caritabil. 11 artişti (Maria Loga, Emilia Ghinescu, Daniela Cernea, Victoriţa Lăcătuşu, Rodica Mitran, Valentin Sanfira, Diana Călinescu, Marian Medregoniu, Delia Barbu, Răzvan Ungureanu și Claudia Torop) vor cânta pentru a-l ajuta pe Eduard Nonu, tânărul piteștean bolnav de cancer limfatic. Celor 11 li se va alătura interpretul de muzică ușoară Marius Bălan, care va prezenta și spectacolul alături de Cristina Munteanu. Suportul minim de persoană este de 20 de lei. Biletele le puteţi achiziţiona şi la intrarea în teatru. De asemenea, îi puteţi contacta şi pe organizatori, lăsându-le un mesaj pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/events/1518393858396286/?fref=ts. Până acum familia tânărului a făcut eforturi supraomeneşti pentru ca Edi să ducă o viaţă normală: casă ipotecată, împrumuturi, lucruri dragi vândute.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Interpreta Maria Loga este cea care a reuşit să mobilizeze artiştii pentru spectacol. „Este normal să fim alături, mai ales în cazuri de suferinţă. Înţeleg foarte bine ce înseamnă suferinţa! Ştiu ce înseamnă să îţi vezi sufletul drag, mult iubit, chinuit de boală, cum se stinge sub ochii tăi. Este greu să vezi un om neputincios… Măcar pe Edi Nonu să îl vedem sănătos, să îl salvăm!”, spune artista. Spectatorii vor primi la intrare mici cadouri din partea organizatorilor.

Detalii despre acest caz cutremurător puteți găsi aici: http://epitesti.ro/social/edi-nevoie-de-tine-ajuta-l-sa-traiasca/.

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90