Donaris 930 x 122

transfagarasan

Turist care hrănește ursul pe Transfăgărășan: ”Ăsta-i cuminte, de-al nostru. Mai ai ceva să-i dăm?”

Turist care hrănește ursul pe Transfăgărășan: ”Ăsta-i cuminte, de-al nostru. Mai ai ceva să-i dăm?”

Citiți și: Transfăgărășan, deschis pe tot timpul anului: Pas crucial

Ca de obicei în ultima perioadă, Transfăgărășanul este foarte aglomerat, fiind deseori ambuteiaje auto.

La fel se obișnuită a devenit și prezența urșilor pe marginea drumului, la fel cum se găsesc destui turiști inconștienți care îi hrănesc, uneori de la distanțe foarte mici.

Citiți și: Noul Castel Dracula, ultima senzație turistică în Argeș

Este și cazul unui bărbat bărbat filmat când hrănește un urs pe Transfăgărășan, imaginile fiind postate pe pagina de Facebook Meteoplus și preluate de Libertatea.ro.

Se poate observa cum ursul se plimbă pe lângă mașina oprită și așteaptă să primească de mâncare. Bărbatul îi aruncă resturi de alimente și, la un moment dat, îl hrănește din mână.

„Haide, mă!”, se aude șoferul, iar animalul vine spre mașină. „Uite, ăsta-i cuminte, de-al nostru! Mai ai ceva să-i dăm?”, mai spune persoana care se aude pe filmare. Apoi, bărbatul hrănește ursul din mână.

Claxonat din spate de altă mașină, șoferul pleacă de pe loc.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • marian spune:

    asa si, a deranjat cu ceva?

  • Aaa spune:

    Ce cretin ăla cu claxonul lui.

  • Marius spune:

    De ce nu a avut curajul să coboare? Întreb și eu!? Foarte rău că a claxonat! Indivizii care hrănesc urșii și fac pe vitejii,ar trebui filmați și dați pe mâna autorităților! Nu mai poți să faci o drumeție pe munte din cauza urșilor care sunt atrași de indivizi ca acesta…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90