Donaris 930 x 122

life style studio

UN ELEV DE LA „BRĂTIANU” PROMOVEAZĂ TINERII TALENTAȚI

„Tot ce vreau să fac este să ajut tinerii artişti care au talent, dar care nu ştiu cum să și-l pună în valoare.”, spune Cosmin Andrei Neacşu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „I.C Brătianu” din Pitești.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Alături de câțiva prieteni de-ai săi, Cosmin este inițiatorul unui proiect prin care vor fi promovate tinerele talente. „Life Style Studio este vocea generaţiei noastre. Am vorbit deja cu viitori artişti, viitori pentru că sunt de vârsta mea, care vor o carieră în muzică sau film. Îi voi ajuta din punct de vedere al promovării.”

Cosmin Andrei Neacşu anunță că mâine va lansa un promo în legătură cu proiectul pe care îl gestionează. „Le transmit tuturor celor interesați să fie cu ochii în această perioadă pe Life Style Studio. Le pregătim multe surprize. Life Style Studio reprezintă stilul de viaţă al noi generaţii.”, precizează elevul.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90