New Profesional Consult 930 x 122

    dragan

    Un tanar despre care se spune ca ar fi fost ucis, disparut de sase zile de acasa

    Dragoslavele. 23 octombrie 2009.
    Un tanar din comuna musceleana Dragoslavele a disparut de sase zile pe munte. A plecat sambata trecuta cu niste prieteni la o cabana. Un cunoscut s-a dus la mama tanarului si i-a spus acesteia ca fiul sau a fost omorat. Nicu Dragan era voluntar la o asociatie de binefacere pentru copii si de atunci nimeni nu mai stie nimic de el. Cel acuzat este si ultimul om care l-a vazut in viata, el si Nicu Dragan plecand impreuna de la cabana, sa cumpere tigari, in satul aflat la 20 kilometri distanta. Politistii care au inceput anchetarea cazului s-au lovit insa de o poveste incalcita a tanarului care este banuit de omucidere. Acesta a povestit ca a plecat cu Nicu si cu o fata, dar la un moment dat i-a zis baiatului sa coboare din masina, pentru ca are treaba cu fata, iar cand l-a cautat, nu mai era. Pana acum, anchetatorii nu au nicio pista oficiala.
    Semnalmente : inaltime 1,80-1,85 m, 90 kg, par saten tuns normal, ochi negri, fata ovala, constitutie atletica.

     

    Imbracaminte : pulover cu fermoar la baza gatului de culoare bej sau gri, pantalon culoare neagra, ghete negre.
    Cine poate da informatii cu privire la persoana disparuta este rugat sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de telefon  112.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90