930×122 CAPRA 5

agresiune minora pitesti

(VIDEO-EXCLUSIV) MINORĂ UMILITĂ ÎN PLINĂ ZI ÎN PITEŞTI: SCUIPATĂ, BĂTUTĂ ŞI PUSĂ ÎN GENUNCHI

Scene de neimaginat derulate ziua, în Piteşti, care s-ar fi petrecut în cartierul Craiovei, fără ca vreo persoană să intervină. O adolescentă de aproximativ 14 ani este agresată pe o bancă situată la câţiva metri de scara blocului, batjocorită în ultimul hal de o altă adolescentă care ar fi sosit dintr-un alt cartier ca să-i ceară socoteală pentru un presupus „deranj” la adresa prietenilor din anturaj.

Citiți și: MINORELE BĂTĂUȘE DIN PITEȘTI PLASATE SUB CONTROL JUDICIAR!

 

ATENŢIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL, INTERZISE MINORILOR. IMAGINILE CONŢIN ŞI LIMBAJ LICENŢIOS.

Citiți și: PĂRINŢII FETEI UMILITE AU DEPUS PLÂNGERE LA POLIŢIE / ŞI UNII MARTORI RISCĂ SĂ RĂSPUNDĂ PENAL

 

 

Filmarea surprinde debutul actelor de violenţă, fără discuţii prealabile. Astfel, tânăra agresoare se apropie de victimă şi o loveşte în zona feţei, dezechilibrând-o. Adresează injurii şi o scuipă, singurul lucru care se deduce clar din videoclip fiind acela că victima „nu ar fi avut voie să vină în Trivale”. Actele de violenţă continuă cu lovituri şi pălmuieli, iar la final fetei i se porunceşte să stea în genunchi. Agresoarea o scuipă şi pleacă.

În tot acest timp, un băiat comentează de pe margine, fără să-i pese de ceea ce se întâmplă: „Ce-mi plac bătăile astea. E mai agresivă decât noi”.

Sursele noastre susţin că agresoarea s-ar numi M.M., ar avea 14 – 15 ani şi ar locui în cartierul piteştean Trivale, la complexul 1 (suntem în posesia numelui complet al agresoarei şi al adresei acesteia, dar nu le-am făcut publice din motive lesne de înţeles).

O a doua agresiune care ar fi fost filmată în spatele Primăriei are loc asupra aceleiaşi copile, agresoarea fiind acum o altă persoană, din câte se pare tot o adolescentă. Aceasta îi dă ocol victimei, se poziţionează în spatele ei, apoi o trage cu putere de păr şi o trânteşte pe spate de pe bancă.

 

ATENŢIE! IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOŢIONAL, INTERZISE MINORILOR. IMAGINILE CONŢIN ŞI LIMBAJ LICENŢIOS.

 

 

Din nou, copila este obligată să îngenuncheze, transmiţându-i-se că are trei secunde la dispoziţie şi că „poate s-a învăţat, de data trecută”. Agresoarea o apucă de păr şi îi spune cu o falsă relaxare în glas: „Îmi promiţi că nu mai faci?”. Şi de această dată, mai mulţi băieţi asistă la scenă şi comentează relaxaţi situaţia, fiind încântaţi de ceea ce se întâmplă, râzând în hohote şi neintervenind în niciun fel pentru aplanarea conflictului.

În ambele cazuri, niciun adult nu apare la faţa locului, ca şi cum agitaţia şi gălăgia nu ar exista. Ca şi cum locatarii din blocul situat la o aruncătură de băţ de locul cu pricina nu aud, nu văd. Absolut revoltător şi de neînchipuit că se poate întâmpla aşa ceva ziua, în Piteşti.

Scenele incredibile ar fi fost filmate în urmă cu aproximativ două săptămâni. Aşteptăm ca poliţia să se autosesizeze în legătură cu acest caz şocant. Vom pune la dispoziţia autorităţilor toate informaţiile pe care le deținem.

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Anka spune:

    Asemenea comportament barbar, nu trebuie tolerat! Individele acelea, scursuri ale societății au agresat o copila de vârsta lor intr un mod umilitor! Reeducarea lor se impune urgent intr un spital de psihiatrie! Rușine părinților ca nu știu ce le fac odraslele când merg afara.Halal educație le ați dat acasa! Este revoltător ce au făcut aceste așa zise șmechere cum vor ele sa se intituleze! Mi e sila sa le privesc! Sunteți niște creaturi dezgustătoare! Sa va fie rusine și vouă celor care ați asistat și nu ați intervenit! As dori ca cei in măsura sa le ofere o lecție dura pe care sa nu o poată uita, așa cum și biata fetița agresată nu va uita umilința la care a fost supusa! Mizeriile societății trebuie sa dispară arată timp cât reprezintă un pericol pentru ceilalți oameni!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3