Donaris 930 x 122

bianca calancea

ZI IMPORTANTĂ PENTRU ELEVA DE LA „BRĂTIANU” CARE FACE VOLUNTARIAT

Asociaţia Transplantaţilor din România aniversează astăzi 18 ani de activitate.

Citiți și: Prima operație de transplant de inimă de la un porc la om

“Începând din acest an, pe 16 iulie vom marca Ziua Donatorului (…) În memoria donatorilor îngeri, dar şi ca mulţumire pentru donatorii de lângă noi, vom ridica o troiţă lângă biserica cu hramul Sfinţii Damian şi Cosma din curtea Institutului Clinic Fundeni.”, anunță Gheorghe Tache, preşedintele asociaţiei. Slujba de sfinţire va avea loc azi, cu începere de la ora 12.

La eveniment va participa şi Bianca Calancea, eleva de la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești care este voluntară a asociației http://epitesti.ro/social/la-16-ani-face-voluntariat-pentru-incurajarea-donarii-de-organe/. „Ziua de astăzi reprezintă pentru mine un pas înainte, încă un an în plus de experienţă în munca din cadrul asociaţiei, timp în care am evoluat și în care mesajul nostru a ajuns la şi mai mulţi oameni. Asociaţia doreşte să le dedice ziua de 16 iulie donatorilor îngeri, celor care au înţeles că există viaţă și după moarte şi că viaţa unei persoane dragi poate salva alte vieți.”, declară Bianca pentru ePitești. (Foto: Facebook Calancea Bianca)

Citiți și: TROIŢĂ DIN ARGEȘ, EXECUTATĂ SILIT DE BANCĂ

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3