930×122 CAPRA 5

albota

SOCIETATEA APĂ CANAL, APROAPE DE FINALIZAREA UNUI MARE PROIECT

SC Apă Canal 2000 SA Piteşti se pregăteşte să finalizeze unul dintre cele mai importante proiecte de investiţii derulate în judeţ: extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Argeş.

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Început în 2012, proiectul are o valoare de nu mai puțin de 427.094.037 de lei şi este finanţat din Fondul European de Coeziune, de la bugetul de stat și bugetul local şi din contribuţia proprie a SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Proiectul prevede investiţii în 11 localităţi, grupate în trei aglomerări: Piteşti (care include municipiul Piteşti, orașul Ştefăneşti și comunele Albota, Bradu, Bascov, Merişani, Moşoaia şi Mărăcineni), Costeşti-Buzoeşti şi aglomerarea Topoloveni.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

În prima parte a acestui an au fost finalizate lucrările din cadrul contractului de extindere a tratării nămolului în Staţia de Epurare Piteşti, iar în noiembrie, lucrările de reabilitare şi extindere a staţiilor de epurare din judeţul Argeş. Managerul de proiect, Cătălin Georgescu, anunță că durata contractului de finanţare a fost extinsă până în iunie 2016 și că lucrările vor continua în perioada următoare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ionel Muja spune:

    Asteptam detalii despre ceea ce inseamna „prelungirea proiectului pana in iunie 2016” ? In ce conditii? Pe fazare? Care este lista lucrarilor fazate si care este valoarea acestora ? Din ce surse de finantare vor fi suportate lucrarile care se vor executa dupa 31.12.2015? Vorbeati de transparenta d-le Georgescu…Va rugam sa si prezentati transparent raspunsul la intrebarile mele?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90