Donaris 930 x 122

politia locala

,,Șocul” zilei în Primăria Pitești! Au făcut ochii cât cepele când au văzut ce au găsit

,,Șocul” zilei în Primăria Pitești! Au făcut ochii cât cepele când au văzut ce au găsit

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

Întâmplarea zilei în Primăria Pitești!

Un bărbat a pierdut un portofel cu 400 de euro și 1 dolar, astăzi, în Primăria Pitești.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Doi polițiști locali au găsit portofelul la intrarea D a primăriei și au identificat bărbatul.

,,Șocul” zilei în Primăria Pitești! Au făcut ochii cât cepele când au văzut ce au găsit

De asemenea, portofelul conținea mai multe acte.

Proprietarul norocos a fost găsit și a primit înapoi portofelul cu bani și documente.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Eleonora spune:

    Un gest nobil și de lăudat, dar bineînțeles că există și un „dar”, lasă de dorit modul cum reacționează și acționează poliția locală în cazul derbedeilor care se perindă printre blocuri, a se vedea cartierul Trivale,lăsându-i să-și facă de cap,să facă mizerie, să vorbească obscen, să facă gălăgie și deși au fost solicitați în repetate rânduri să facă ordine, situația nu se schimbă deloc! Am asistat la o intervenție a celor de la poliția locală, aproape că i-a îmbrățișat pe derbedeii care făcuseră gălăgie și mizerie, mai aveau să le dea și un pupic! Vedeți domnilor că situația de la locurile 52,53 este în continuă în tensiune, ați văzut că oamenii sunt revoltați, luați odată niște măsuri eficiente, astfel este muncă în zadar și pe banii oamenilor care vor liniște, curățenie și ordine! Sperăm că nu este prea mult ce vă cerem! Sunt niște derbedei care chiulesc de la orele de curs și nu se întreabă nimeni pe unde umblă! Îi găsiți printre blocurile 52 și 53 din Trivale! Vă mulțumim!

  • Eleonora spune:

    Și vă rugăm și pe dvs. cei de la e.pitești, sprijiniți-ne în rezolvarea doleanțelor de bun simț, pentru că nu cerem milă sau altceva, cerem ca fiecare să – și facă datoria acolo unde este pus și pentru care este plătit! Eu m-am săturat să – l tot văd pe dandy-ul ăla de purtător de cuvânt de la poliția locală Pitești cum se laudă cu tot felul de rezultate, când știu și văd zilnic ceea ce se întâmplă în jurul nostru, când văd că nu ai liniște, curățenie și te înconjoară tot felul de derbedei! Vă mulțumesc!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90