New Profesional Consult 930 x 122

amenda

ȘOFER AGRESIV, SANCȚIONAT DUR LÂNGĂ ȘCOALA „ION MINULESCU”

Ieri, în timp ce asigurau fluidizarea traficului în zona unei școli din municipiu, poliţiştii Secției 3 din Piteşti au legitimat un șofer care nu a respectat indicațiile polițistului rutier.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Șoferul, un piteștean de 52 de ani, aflat la volanul unui BMW, ar fi fost agresiv verbal cu polițistul, nervos pentru că voia să își lase copilul la grădiniță, iar zona era aglomerată.

Incidentul a avut loc lângă Școala Gimnazială „Ion Minulescu” (foto).

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Ulterior, dus la Secție pentru verificări, ar fi continuat să fie agresiv verbal și și-a lăsat documentele personale şi ale autoturismului la poliţiştii care făceau cercetări.

Polițiștii l-au amendat cu 1.080 de lei (500 de lei conform Legii 61/1991R privind regulile de convieţuire socială şi 580 de lei conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice). De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90