930×122 CAPRA 5

a intrat cu masina in magazin

Șofer beat intră cu mașina de teren într-un magazin și oprește alimentarea cu gaze

Șofer beat intră cu mașina de teren într-un magazin și oprește alimentarea cu gaze

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Un șofer beat a provocat un dezastru uriaș, după ce a intrat cu mașina de teren într-un magazin care funcționa la parterul unui bloc.

În urma accidentului, a fost întreruptă alimentarea cu gaze în imobil.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

,,La data de 8 decembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Nistoreşti, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un perete al unui imobil”, se arată într-un comunicat al Poliției Române, citat de ziare.com.

Șofer beat intră cu mașina de teren într-un magazin și oprește alimentarea cu gaze

Șoferul se afla în stare de ebrietate, rezultatul etilotestului fiind de 0,94 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, mai notează sursa citată.

Foto: ziare.com

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3