Donaris 930 x 122

accident

Șofer cu picioarele amputate după un accident înfiorător! Fugea de Poliție

Șofer cu picioarele amputate după un accident înfiorător! Fugea de Poliție

Citiți și: Argeș. Dramă în Joia Mare: Doi tineri în floarea vârstei, de 16 și 19 ani, morți!

Un grav accident rutier a avut loc miercuri în Arad.

Un șofer urmărit de Poliție a intrat cu mașina într-un parapet. Acesta a trecut efectiv prin mașin și i-a tăiat picioarele bărbatului, conform româniatv.net.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

„În ziua de 15 noiembrie a.c., in jurul orei 11:50, un echipaj de poliție al Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, aflându-se într-o acțiune de impunere a respectării legislației rutiere, au procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteza în localitatea Nădab.

Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, echipajul pornind în urmărirea acestuia.

Pe D.J. 792, la km. 9+700 m, într-o curbă la stânga, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanț.

Șofer cu picioarele amputate după un accident înfiorător! Fugea de Poliție

În urma impactului, bărbatul aflat la volan, în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, unui tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului.

Din verificări, a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.”, a transmis Poliția din Arad, potrivit presei locale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3